Klant referentie: Internationale hardware met één servicecontact

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Internationale connectiviteit met één servicecontact

Corporate klanten die internationaal opereren zoeken MSP’s die overal consistente diensten kunnen bieden. Flexibiliteit en kostenbesparingen zijn daarbij van groot belang. Maar MSP’s komen daarbij voor hun eigen uitdagingen te staan. Voor zulke dienstverleners biedt InfraMotion één plek aan waar de benodigde infrastructuur kan worden afgenomen met één service desk, onafhankelijk waar de dienst wordt aangeboden.

Internationale markten

Het beheer van de IT van internationaal opererende corporate klanten is in zichzelf al complex. Ieder land heeft zijn eigen markt voor infrastructuur, waar ook verschillende partijen actief zijn. Een hardwareleverancier kan marktleider zijn in het ene land, maar volledig afwezig zijn in andere landen waar deze bedrijven actief zijn. Bovendien wordt de beschikbaarheid van de connectiviteit steeds belangrijker. Storingen moeten dus absoluut worden geminimaliseerd. Als deze al voorkomen, dan moeten ze snel worden verholpen, zonder dat de onoverzichtelijkheid van support van verschillende partijen voor complicaties kan zorgen.

Een MSP die bedrijfskritische connectivity levert aan dit soort klanten zocht daarom een partner die in staat is om hardware te leveren onafhankelijk van land. Belangrijk aspect daarbij is dat deze partner ook de ondersteuning voor zijn rekening neemt. Mocht het nodig zijn, dan wil de MSP altijd terecht kunnen bij dezelfde partij. Daarnaast moeten de contracten flexibel genoeg zijn om in te kunnen spelen op nieuwe wensen en eisen van de klant. Daarom wordt specifiek gezocht naar de mogelijkheid om de hardware en benodigde faciliteiten te huren voor een vaste prijs per maand.

Volledige ontzorging

InfraMotion voldoet aan alle eisen die de MSP stelt met InfraMotion Global Delivery. De experts waren in staat om actief mee te denken met de MSP en zo overal connectivity op maat te verzorgen. Met haar kennis van de markt is InfraMotion in staat om de benodigde oplossingen lokaal te sourcen bij de leverancier die het beste past. Daardoor kunnen ze de scherpste prijzen rekenen. Bovendien kan InfraMotion altijd hetzelfde niveau van ondersteuning bieden, onafhankelijk van het land waar de dienst wordt afgenomen. Het gaat om volledige ontzorging, waarbij InfraMotion de installatie, de-installatie, levering en service levert, op wereldwijde schaal.

“InfraMotion combineert als onafhankelijke assist management organisatie wereldwijde sourcing met een persoonlijke, lokale touch en service voor zowel soft- als hardware”, zegt Tjeerd Bloembergen, partner bij InfraMotion. “Dat maakt InfraMotion een betrouwbare partner om u zowel lokaal als grensoverschrijdend bij te staan in uw uitdagingen.”

Neem contact op met ons voor meer informatie of gedetailleerde referentie.[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]