Inframotion, leverancier van IT-diensten op maat, biedt vanaf vandaag ook machine-to-machine (M2M) en Internet of Things (IoT) oplossingen. Hiertoe heeft Inframotion een exclusieve overeenkomst gesloten met Hongdian, wereldwijde leider op het gebied van M2M en IOT-producten en diensten. Het gehele Hongdian portfolio wordt beschikbaar gemaakt in de Benelux.

Volledig portfolio aan industriële wireless oplossingen

Hongdian logo - M2M & IOT solutions

Hongdian ontwikkelt draadloze communicatietechnologie sinds 1997. Sindsdien heeft het van oorsprong Chinese bedrijf zich binnen dit veld ontpopt tot marktleider. Een aantal producten en diensten die Inframotion in de benelux zal leveren zijn:

  • Industriële routers en modems: IOT en M2M modems en routers voor 3G, 4G en 5G. De routers bevatten onder andere WIFI5, WIFI6 en industriële poorten zoals Serieel, GPIO, I2C en Canbus. High bandwidth, low power WAN en narrow-band IoT behoren tot de mogelijkheden.
  • Edge computing gateways: specifiek voor IoT-oplossingen die edge computing vereisen.
  • Mobile DVR: hoge kwaliteit real-time video recording en monitoring voor transport en logistiek.
  • LoRa: Long Range, low power wide-area network (LPWAN) technologie ondersteunt door NB-IoT.
  • Industriële Android PC’s: intelligente controllers met een laag energieverbruik om apparaten smart te maken.
  • IOT cloud-platform: een cloud-gebaseerd IoT-device managementsysteem, speciaal ontwikkeld om de extreme schaal en complexiteit van IoT-toepassingen beheersbaar te maken op basis van automatisering.
  • Verticale integratie: totaaloplossingen voor specifieke sectoren, waaronder logistiek, smart cities, beveiliging en gezondheidszorg. Draadloze connectiviteit, software, sensoren en andere technologie worden hiervoor naadloos geïntegreerd één totaaloplossing, zoals videosurveillance van transport, distributie en smart-metering van electra en industriële automatisering.
  • Oplossingen op maat: met een R&D-afdeling van meer dan 300 engineers, kunnen Inframotion en Hongdian op maat gemaakte oplossingen leveren voor een breed scala aan M2M- en IOT-toepassingen.

Uitbreiding gepland in de komende jaren

In 2020 zal Hongdian naar de beurs gaan in Hongkong. Met deze beursgang zal Hongdian de internationale expansie vergroten en het productaanbod verder verbreden en versterken. Dit betekent dat de klanten van Inframotion dus nog meer krachtige draadloze oplossingen kunnen verwachten.

Neem voor meer informatie contact op met Inframotion.