[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Inframotion is verheugd om de opening aan te kondigen van een nieuw kantoor in het Verenigd Koninkrijk.

Het VK is een grote markt, en heeft een sterke focus op asset recovery. Daarnaast starten nieuwe vendoren vaak eerst in Engeland. Hierdoor ontstaan veel interessante mogelijkheden om hardware te sourcen die in de rest van Europa nog niet gebruikt wordt. Inframotion speelt hier op in door een een gateway naar het vasteland te bieden voor Britse vendoren .

Het nieuwe kantoor, gevestigd in de omgeving van Monmouth, wordt geleid door Andrew Hammond. Andy heeft meer dan 15 jaar ervaring met het bouwen van strategische partnerships in de ICT sector, waardoor hij over een groot netwerk beschikt. Samen met de rest van het team staat Inframotion nu klaar om de IT-investeringen van Britse resellers en service providers te helpen optimaliseren. In de woorden van Andy:

“Mijn doel voor de komende jaren is om Inframotion als value added distributor te positioneren in het Verenigd Koninkrijk. Dankzij het beproefde Inframotion businessmodel, kunnen we snel nieuwe nieuwe routes-to-market creëren voor ons portfolio aan technische oplossingen en zelfstandige producten. Dit geeft ons een krachtige competitieve voorsprong.”

Om de groei van het Britse kantoor te versnellen, zoekt Inframotion nieuw sales talent. Zijn nieuwe uitdagingen aangaan en onderdeel zijn van een groeiend team jouw goede voornemens voor 2019? Neem dan contact met ons op via info@inframotion.nl. We zijn benieuwd naar wat we samen kunnen bereiken!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]