Software op maat

Innovatieve bedrijven kunnen niet zonder innovatieve applicaties. Inframotion ontwikkelt turnkey software op maat die direct voorziet in uw behoefte.

Wat is Turnkey Software Development?

Bedrijven kunnen hun software op maat laten ontwikkelen, of kant-en-klaar inkopen. Beide hebben hun voor- en nadelen. Software op maat biedt functionaliteit die precies aansluit op de behoeften van de organisatie. Het grote probleem voor veel bedrijven is resources, Inframotion biedt hier een uitstekende oplossing voor.

Software Development “by Inframotion” kan op verschillende manieren worden ingevuld, bijvoorbeeld door een heel development team in te huren maar wel onder leiding van een interne projectmanager te laten ontwikkelen of door een turn key development inclusief project verantwoordelijkheid af te spreken.

Turnkey software oplossingen van Inframotion

Webapplicaties –  Inframotion ontwikkelt professionele webapplicaties en zakelijke websites en leidt overige online-projecten in goede banen. Onze specialisten richten online omgevingen in naar behoefte.

Mobile – Mobiele platformen, vooral iOS en Android, maken een steeds groter deel uit van de bedrijfsactiviteiten van organisaties. Inframotion ontwikkelt zowel apps voor klantgebruik als voor gebruik door medewerkers.

Betrouwbaar

Omdat de projecten volgens standaardprocedures verlopen, zijn ze altijd voltooid binnen gestelde tijd en budget.

Snelle time-to-market

Functionaliteiten kunnen op aanvraag stapsgewijs worden geactiveerd. U kunt dus direct aan de slag.

Kwaliteitscontrole

De ontwikkeling van software vraagt om strikte kwaliteitscontroles. Inframotion voert de nodige controles uit en organiseert desgewenst een onafhankelijke compliancy audit.