Sales support vacature voor IT bedrijf in WassenaarInframotion is een jong, dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het leveren van IT-infrastructuren en IT-services. Wij zijn op zoek naar een spin in het web die contacten onderhoudt met onze internationale leveranciers, onze klanten, logistieke dienstverleners, en bij voorkeur administratief onderlegd is.

Jouw nieuwe functie

Als Inside Sales Representative kom je te werken in een klein maar snel groeiend team. Je bent “de spin in het web” met een focus op sales; commercieel contact met klanten en onze internationale leveranciers staat centraal. Je bent dagelijks bezig met het bouwen aan relaties met zowel nieuwe als bestaande klanten, opdrachtafhandeling en administratie. Doordat je de eerste bent binnen ons bedrijf met deze functie kun je richting geven aan de invulling van het werk. Je hebt een voortrekkersrol, en bij gebleken geschiktheid en groei van de organisatie kun je in de toekomst mogelijk leidinggeven aan ons customer care team,

Jouw profiel

Je hebt bij voorkeur ervaring op een commerciële binnendienst rol en beschikt over HBO werk- en denkniveau. Affiniteit met technische en/of logistieke processen is een pre. Je vindt het fijn om in een nuchtere no-nonsens cultuur te werken waarbij je samen, ook in hectische tijden, de klus altijd weer weet te klaren. Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal is belangrijk in deze functie.

De arbeidsvoorwaarden

Je wordt ingewerkt door de partners met een inwerktraject op maat, waarbij je de mogelijkheid wordt geboden om aanvullende cursussen te volgen. De organisatie is klein maar snelgroeiend, dus hier liggen allerlei kansen om met de organisatie mee te ontwikkelen. Naast een goed basissalaris en een bonus heb je 25 vakantiedagen.

Over de organisatie

Inframotion is gevestigd in Wassenaar. Het bedrijf is opgericht door 2 ervaren IT-ondernemers die weten hoe ze een bedrijf moeten laten groeien en een uitstekend internationaal (brokerage) netwerk hebben. Het karakter van de activiteiten is mede daardoor internationaal georiënteerd.

Solliciteer direct op deze vacature!

Heb je interesse in deze vacature? Stuur je cv naar tjeerd.bloembergen@inframotion.cloudsuppliers.net. Indien je vragen hebt bel dan gerust naar 0653196045. Twijfel je of de functie bij je past? Bel dan zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.