Onze services

/Onze services
Onze services 2018-01-22T16:54:07+00:00

Onze services

Voor vrijwel iedere organisatie is IT onmisbaar. De infrastructuur moet bestaande applicaties kunnen faciliteren, maar ook meegroeien met nieuwe eisen die de markt stelt om concurrerend te blijven. Die hoge flexibiliteit brengt hoge investeringskosten met zich mee. Bovendien vereist het beheer van de infrastructuur specialistische kennis die niet iedere organisatie zelf in huis heeft. ICT-managers komen daardoor voor uitdagende keuzes te staan. Niet alleen moeten ze garanderen dat hun ICT-infrastructuur altijd voldoet aan de eisen van de organisatie, ook moeten ze ervoor zorgen dat de kosten beheersbaar blijven of zelfs dalen.

De Managed Services van Inframotion biedt flexibele IT zonder dat hier hoge investeringen tegenover staan. Inframotion zorgt ervoor dat de organisatie precies de apparatuur krijgt die nodig is om de applicaties te draaien. Bovendien draagt Inframotion zorg voor het tijdig vervangen van apparatuur en het updaten van de technologie. Door de opzet en het beheer van de infrastructuur volledig over te nemen, kunnen uw werknemers zich volledig richten op de bedrijfsvoering.

Inframotion biedt haar Managed Services op verschillende manieren aan. Van traditionele financiering tot het volledige beheer door gespecialiseerde consultants. Zo sluit de dienstverlening altijd naadloos aan op uw technische en financiële behoefte.

Basic

Met de basisdiensten van Inframotion verlaagt u uw kosten en het risico dat u loopt. In plaats van in één keer grote investeringen te moeten doen, betaalt u vaste exploitatiekosten. Daarnaast werkt Inframotion samen met meerdere grote leveranciers. Alle diensten worden daardoor volledig onafhankelijk geleverd. Daarmee kan Inframotion altijd concurrerende offertes doen.

De resources van uw onderneming worden door Inframotion op peil gehouden. Tussendoor kan Inframotion bovendien uw infrastructuur op technologisch vlak vernieuwen. Inframotion kan op verzoek ook upgrades uitvoeren wanneer u nieuwe eisen stelt, bijvoorbeeld bij de ingebruikname van nieuwe applicaties. U loopt bovendien geen risico met de restwaarde van uw vorige systemen.

Alle logistiek wordt voor u geregeld. Vanaf het moment dat de apparatuur binnenkomt tot de verwerking van verouderde systemen.  Aan het einde van de levensduur zorgt Inframotion voor maatschappelijk verantwoorde en duurzame afvoer.

Standaard

Continuïteit en stabiliteit zijn voor ICT-omgevingen van steeds groter belang. Daarom biedt Inframotion de mogelijkheid om de levensduur in een langlopend contract onder te brengen, inclusief volledige support. Met deze opwaardering vanaf Inframotion Basic bent u verzekerd van volledige technische ondersteuning van uw ICT-middelen, zelfs na de standaard looptijd van het contract. U wordt dus niet gedwongen om nieuwe systemen in huis te halen wanneer u hier eigenlijk geen behoefte aan hebt.

Omdat Inframotion verschillende diensten onderbrengt in één contract, kunt u gedurende deze tijd flinke kosten besparen. In sommige gevallen gaat het om een besparing van 25 procent.

Advanced

ICT-infrastructuren worden complexer, waardoor het steeds uitdagender wordt om eigen specialisten te vinden die het kunnen beheren. Inframotion kan de dienstverlening daarom naar wens opwaarderen naar Inframotion Advanced. De consultants van Inframotion nemen het volledige beheer van uw IT-infrastructuur voor hun rekening. Omdat de eisen worden vastgelegd in een Service-level Agreement (SLA) bent u ervan verzekerd dat uw ICT middelen altijd beschikbaar zijn wanneer u deze nodig hebt.

Omdat de IT-behoefte per organisatie verschilt, biedt Inframotion bovendien dienstverlening op maat aan. Tailor Made Inframotion Services is het pakket van diensten, hardware en software die in samenspraak met u geheel is toegesneden op uw behoefte. Onze deskundigen inventariseren uw situatie en komen met onafhankelijk advies over wat in uw situatie het beste werkt. Hierin worden ook maatregelen opgenomen die uw kosten verder kunnen beperken, waaronder terugkoop van apparatuur, extensie van levensduur van systemen en herziening van servicecontracten.